Topplistan (All time high)

Nyheter

Logga in

Skapa konto

Mata in rabattkod

 


Tipsa om Pim.se och tjäna pengar

Har du en hemsida(?), du kan samarbeta med oss.

Se mer

Minska din vikt utan att banta, gå ner i vikt (5 CD)

Produktnr. 74

Förväntad leveranstid: Inom 3 vardagar

695 kr


Antal


5 CD,

Tag kontroll över matvanorna. Minska vikten utan att banta.

Viktminskning, minska vikten.

I CD-shopen finns ett program för viktminskning, som inte innebär bantning utan som arbetar utifrån den faktiska sanningen:

Det är varje dags normala ätande som behöver justeras. Matvanorna.

Alla vet, att under bantning ställer kroppen in sig på sparlåga, eftersom den ”tror” att det är svält. Då förbränns inte så mycket av överskottsfettet som vi skulle vilja. Och sedan, när vi inte orkar svälta oss mer, då blir reaktionen ofta att vi vräker i oss. Kroppen, som är van (tror) att det är svält ibland, den sparar på fettdepåerna i ren självbevarelsedrift, och för varje gång ökar därför vikten istället. Känns det igen? Om man verkligen vill minska i vikt är detta alldeles uppenbart inte en bra strategi. Nej, den är rentav urdålig. Det är bara att erkänna.

Vad som däremot behövs är, att vi i vardagen alltid äter vad vi behöver. Varken mer eller mindre. Detta innebär inte alls någon uppoffring på något sätt, man blir inte hungrig, inte ens "sugen". När kroppen får den näring den behöver från riktig, vanlig mat i lagom mängd, mår den bra. Sparlågan går inte igång, utan det sker en jämn förbränning. Det innebär att vikten minskar efterhand, säkert och konsekvent.

En normal och sund matvana får till följd att vikten inte far upp och ner som en jojo (inte blodsockret heller, för den delen!), och även humöret och välbefinnandet blir jämnt och skönt.

Programmet – som Du kan beställa i CD-shopen – finns i en 3-stegsvariant och i en 5-stegsvariant tar vardera lika många veckor att gå igenom. Inte bara ger de suggestioner om hur du tar kontroll över ditt förhållningssätt till mat och ätande, utan de stärker också din vilja till att motionera. Den djupa avslappningen som självhypnos alltid innebär, hjälper dig att vara balanserad i sinnet, allt blir så mycket lättare då!

Viktkontroll (stora)

består av fem st CD-skivor, 56+47+52+43+43 minuters speltid. Man lyssnar på skiva nr 1 varje dag (eller så många dagar man hinner) under första veckan. Därefter övergår man till skiva nr 2 och gör samma sak där under andra veckan. Sedan samma procedur igen med skiva nr 3 i tredje veckan. Och så vidare. Det är viktigt att man lyssnar på skivorna i rätt ordning och samma skiva under flera dagar. Inte blanda. Då får det undermedvetna en chans att ta till sig och förankra en sak i taget. På så sätt blir det allra bäst resultat.

Vill man ha en kortare variant kan man istället använda Viktkontroll (lilla) som består av tre st CD-skivor. De används på samma sätt som fem-skivors-varianten, men är förstås inte riktigt lika djupgående.

Gemensamt för Viktkontroll (lilla) och Viktkontroll (stora) är, att när man gått igenom hela programmen kan man – om man vill – börja om från början igen.

Notera: Programmen är mycket effektiva och oftast märker man skillnad på matintresse och viktminskning direkt efter första skivan. Det är inte ovanligt att man går ner 0,5 - 2 kg/vecka. Det beror förstås lite på hur mycket man har att "ta av".

MEN: Låt dig inte luras att hasta igenom flera skivor för snabbt. Det ger INTE snabbare resultat, utan endast sämre förankring av orden på varje skiva.


[Stor bild]

Annat du kanske tycker om


Djupavslappning och förstärkt självkänsla


Dålig sömn, bota sömnlöshet


Motivera till motion & träning


Sluta röka: Bli rökfri


Tandläkarskräck, bota rädsla för tandläkaren


Attrahera rikedom och välstånd

Senast köpt


Oro - Bekymmer (mp3-fil)


Social fobi (mp3-fil)


Penisförstoring, få en större penis


Attrahera rikedom och välstånd


Snabbare ämnesomsättning (mp3-fil)

 

Självhypnos, Hypnos-CD | Kontakt | Vanliga frågor | Länka till Pim.se och tjäna pengar | Återförsäljare

Minska din vikt utan att banta, gå ner i vikt (5 CD) (Bantning & sockerberoende)