Topplistan (All time high)

Nyheter

Logga in

Skapa konto

Mata in rabattkod

 


Tipsa om Pim.se och tjäna pengar

Har du en hemsida(?), du kan samarbeta med oss.

Se mer

Minska din vikt utan att banta, gå ner i vikt (3 CD)

Produktnr. 73

Förväntad leveranstid: Inom 3 vardagar

469 kr


Antal


Tag kontroll över matvanorna. Minska vikten utan att banta.

Viktminskning, minska vikten.

Vad som behövs är, att vi i vardagen alltid äter vad vi behöver. Varken mer eller mindre. Detta innebär inte alls någon uppoffring på något sätt, man blir inte hungrig, inte ens "sugen". När kroppen får den näring den behöver från riktig, vanlig mat i lagom mängd, mår den bra. Sparlågan går inte igång, utan det sker en jämn förbränning. Det innebär att vikten minskar efterhand, säkert och konsekvent.

En normal och sund matvana får till följd att vikten inte far upp och ner som en jojo (inte blodsockret heller, för den delen!), och även humöret och välbefinnandet blir jämnt och skönt.

Programmet finns i en 3-stegsvariant och i en 5-stegsvariant tar vardera lika många veckor att gå igenom. Inte bara ger de suggestioner om hur du tar kontroll över ditt förhållningssätt till mat och ätande, utan de stärker också din vilja till att motionera. Den djupa avslappningen som självhypnos alltid innebär, hjälper dig att vara balanserad i sinnet, allt blir så mycket lättare då.

Programmet består av tre st CD-skivor, 56+47+52 minuter. Man lyssnar på skiva nr 1 varje dag (eller så många dagar man hinner) under första veckan. Därefter övergår man till skiva nr 2 och gör samma sak där under andra veckan. Sedan samma procedur igen med skiva nr 3 i tredje veckan. Det är viktigt att man lyssnar på skivorna i rätt ordning och samma skiva under flera dagar. Inte blanda. Då får det undermedvetna en chans att ta till sig och förankra en sak i taget. På så sätt blir det allra bäst resultat.

För ytterligare fördjupning och förstärkning kan man istället använda Viktkontroll (stora) som består av fem st CD-skivor. De används på samma sätt som tre-skivors-varianten, men innehåller mer och ska följaktligen ta fem veckor att genomgå.

Gemensamt för Viktkontroll (lilla) och Viktkontroll (stora) är, att när man gått igenom hela programmen kan man – om man vill – börja om från början igen.

Notera: Programmen är mycket effektiva och oftast märker man skillnad på matintresse och viktminskning direkt efter första skivan. Det är inte ovanligt att man går ner 0,5 - 2 kg/vecka. Det beror förstås lite på hur mycket man har att "ta av".

MEN: Låt dig inte luras att hasta igenom flera skivor för snabbt. Det ger INTE snabbare resultat, utan endast sämre förankring av orden på varje skiva.


[Stor bild]

Annat du kanske tycker om


Djupavslappning och förstärkt självkänsla


Dålig sömn, bota sömnlöshet


Motivera till motion & träning


Sluta röka: Bli rökfri


Tandläkarskräck, bota rädsla för tandläkaren


Attrahera rikedom och välstånd

Senast köpt


Snabbare ämnesomsättning (mp3-fil)


Tandgnissling (mp3-fil)


Befriande självkänsla (mp3-fil)


Djupavslappning och förstärkt självkänsla


Lycka & Skaparkraft (mp3-fil)

 

Självhypnos, Hypnos-CD | Kontakt | Vanliga frågor | Länka till Pim.se och tjäna pengar | Återförsäljare

Minska din vikt utan att banta, gå ner i vikt (3 CD) (Bantning & sockerberoende)